Vergaderen

Mijn naam is Ronald Roos en ik kook samen met  u na het vergaderen. Koken is iets magisch, omdat je door verhitting of verkoeling en combineren van simpele producten overheerlijke gerechten kunt presenteren. Koken betekent niet: ‘zo lang in de oven op die temperatuur’ of ‘20 minuten koken’. Nee, koken is ruiken, voelen, proeven en luisteren. Pas dan leer je koken. Mooi koken! Een recept is handig, maar neem het niet te letterlijk, denk zelf mee en doe wat goed voelt. Dat probeer ik mijn gasten bij te brengen indien ze bij mij een vergaderingboeken met eenkookworkshop.

Wij pakken de kookworkshopserieus aan. Het is natuurlijk de bedoeling dat we lekker gaan eten, maar gezelligheidstaat hoog in het vaandel en is minstens net zo belangrijk. We startenmet een inloop van ongeveer 30 minuten vergezeld van een hapje en drankje.Dan doen we de schorten voor. Ik vertel  bij elke werkbank iets over het te maken gerecht en eventueel wat over het product. Dan kiezen de deelnemers hun plek. Een ieder kiest wat hij wil maken. Alles wordt klaargemaakt, zodat we voor het opdienen weinig meer hoeven te doen: de mise en place. Vervolgens gaan we aan tafel en serveert een ieder zijn gerecht. Natuurlijk vieren we de successen! We vergezellen dit met heerlijke wijnen, zodat het diner compleet is. We sluiten af met koffie of thee.

Als je als bedrijf wilt vergaderen in een mooi dorp en daarna een mooie avondwilt organiseren, waarbij teambuildingongemerkt wordt meegenomen, dan is vergaderen gevolgd door een kookworkshopeen uitstekende keuze. Effectief vergaderen en daarna samen koken betekent besluiten nemen, samenwerken, genietenen lekker etenmet mooie wijnen. Een perfecte dagen ideale avondlijkt me. Mocht je interesse hebben, dan kun je mij bellen (0643 872 122). Je kunt uiteraard ook een e-mail sturen (mail@ronaldrooskookt.nl).

Aangezien ik je graag als gast wil ontvangen, ontvang je 10% korting op de gehele workshop, indien je voor het eind van de maand contact opneemt. Alles is aanwezig om effectief te kunnen vergaderen en heerlijk te kunnen koken.